Workshop

WORKSHOP (alleen op dinsdagen)

In deze workshop gaan we in op het gebruik van specerijen en kruiden die de Indonesische keuken maken
tot wat het is; van kruidig tot erg pittig maar vooral erg lekker!

Diverse groente en vleesgerechten maken we tijdens deze workshop en we leren je ook een
“basiskruidenmengsel” maken,waarmee je al snel de “smaak” te pakken zult krijgen.
U wordt verwelkomd met een drankje in onze gezellige keuken. Ondertussen wordt het programma van de
avond uiteengezet en wordt uitgelegd hoe de werkwijze zal zijn.
Vervolgens gaan we aan de slag in de uitstekend ingerichte keuken waar u uitleg krijgt over de ingrediƫnten
en materialen die gebruikt gaan worden. Hierna worden er groepjes deelnemers geformeerd die gedurende de workshop, die ongeveer 4 uur duurt, het gekozen menu zullen gaan bereiden. Na iedere gang worden de
gerechten geserveerd en wordt er samen gegeten. Ondertussen wordt de keuken weer in gereedheid gebracht voor de volgende gang.

CURSUS per 1 juli 2016 vervallen

De Indonesische kooklessen zijn helaas per 1 juli 2016 komen te vervallen.

Voor meer informatie over de workshops kunt u contact opnemen met ons op : info@sajaki.nl

wp73864cb8_05_06