Onze gasten over Sajaki

Beste gasten van Sajaki,

 

U kunt hier uw zelf uw mening achterlaten over Eethuis Warung Sajaki. Deze reviews worden hieronder getoond op onze website. Wij danken u voor uw reactie.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 5 reviews
by conja en Ruud Brugmans on Eethuis Warung Sajaki
ah actie

vanavond héérlijk gegeten . lekker pittig tot zeer pittig ( eigen keuze)gezellig en vriendelijke bediening en goede prijs/ kwaliteit

by Henk G. Tismeer on Eethuis Warung Sajaki
65e verjaardag

Vrijdag 8 januari met familie en vrienden, totaal 33 personen, de 65e verjaardag van mijn vrouw Toos gevierd en een fantastische en goed verzorgde avond met een overheerlijke rijsttafel genoten.

Nooit hier geweest maar alsof je gewoon bij familie aan het eten ben, gezellig met enorm vriendelijke bediening en na (misschien iets te lang?!) wachten krijg je een prima maaltijd waarvan je gelijk weet ( en dus proeft ) dat dit niet van de grote hoop komt maar speciaal voor jou gekookt is, top en niets dan lof!

by Caroline on Eethuis Warung Sajaki
Onze 1e keer

Toevallig kwam ik op de site van couverts, op zoek naar een restaurantje hier in de buurt (Zevenhuizen), ik stuit op Sajaki en hun site sprak me meteen aan en ook de menukaart.Bij binnenkomst hadden we meteen een heel goed gevoel van de eigenaren,; open persoonlijkheid en geven je het gevoel van thuiskomen! Heerlijk relaxed dus. Wij gaan er zeker nog vaker eten. Misschien ook omdat de eigenaresse brabantse is ;-)

Warm welkom en heerlijk eten.

Ondanks dat wij vroeg gingen eten i.v.m.andere bezigheden erna, hebben wij heerlijk gegeten en kregen we volop aandacht. Langzaam liep de zaak vol en was er geen lege plek meer te vinden niet vreemd met zulk een heerlijk eten, wij gaan zeker nog een keer terug.